Udeleženci o programu

Prvo srečanje z Združenjem YES mi je pokazalo, da podjetništvo ni le za peščico izbranih, ampak da sem podjetnica lahko tudi jaz. Z rednim mentorstvom, izobraževanjem s ključnimi temami za podjetništvo in s spoznavanjem izjemnih ljudi iz sveta podjetništva mi je program YES Start omogočil, da sem odprla svoje podjetje in da se moja podjetniška ideja iz dneva v dan uspešnejše realizira.

Deana Jezeršek, LanguageSitter

 

Preko programa YES Start sem prišla v stik z neštetimi izkušenimi podjetniki in strokovnjaki iz različnih poslovnih področij, ki so mi neizmerno pomagali z vsemi informacijami, različnimi vidiki, izkušnjami iz prakse in nasveti. To je neprecenljiva priložnost priti do znanja, omogoči ti fokus pri lastni poslovni ideji ter opozori na neštete vidike, na katere sam zaradi pomanjkanja izkušenj ne pomisliš. Odlična popotnica v svet podjetništva.

Mojca Maver, www.happy-doggy.si

 

Program YES Start je zame pomenil odkritje popolnoma novega sveta in razmišljanja. Sicer sem vrsto let delovala kot samostojni kulturni delavec, a vendarle sem šele preko seminarjev in delavnic, ki jih je pripravilo Združenje YES, spoznala prave zakonitosti in mehanizme uspešnega podjetništva. Ta novo pridobljena znanja so bila zame koristna tako v profesionalnem kot tudi zasebnem življenju. Predvsem pa mi je program vlil samozaupanje in zavedanje, da je vse, kar si zamislim, z vztrajnim in sistematičnim delom mogoče in izvedljivo.

Sandra Hrovat, Sandra Hrovat s.p.

 

Program YES Start je iz vseh vidikov preprosto vrhunski! Imeli smo možnost spoznati in poslušati uspešne in izkušene poslovneže/predavatelje iz številnih različnih, a za vsak posel nepogrešljivih področij. Vsako predavanje je bilo (lahko) iztočnica za naslednji korak v realizaciji naših poslovnih idej. Redna predavanja so nas spodbudila k neprestanemu delu in napredovanju. Dokončna realizacija naših poslovnih idej, pa je seveda odvisna od vsakega posameznika - kako (dobro) je ali bo znal izkoristiti pridobljeno znanje.

Katja Koselj, unikatni nakit KK

 

Izmenjava mnenj s kolegi ob podpori predavateljev ter njihovo mentorstvo je ustvarilo pozitivno in spodbudno klimo v kateri vsi udeleženci navijamo en za drugega in si pomagamo, kar je super občutek. Zelo odleže, ko vem, da lahko na vsako vprašanje dobim zelo kompetenten odgovor ali nasvet iz prve roke pravih podjetnikov. Ob njihovih imenih se počutim privilegiranega. Njihove zgodbe so dobesedno svetovne in resnično si želijo, da bi vsakemu od nas uspelo.

Jaka Fortuna, Tehnične storitve Jaka Fortuna s.p.