Izbor

Kdo je lahko YES Junior?

Kandidat za YES Junior je lahko perspektiven podjetnik, poslovnež, zaposlen najmanj na srednjem vodstvenem položaju v srednji ali večji družbi, akademik, raziskovalec, umetnik ali športnik, ki je že dokazal vodstvene sposobnosti ali izjemne uspehe na svojem področju delovanja.

Kandidat mora biti starejši od 26 in mlajši od 35 let.

Kako se prijavim?

Kandidate za YES Junior program lahko predlagajo člani Združenja YES ali udeleženci preteklih generacij programa YES Junior. V kolikor ocenjuješ, da si nadarjen in si se na svojem področju dela že dokazal, pa se lahko prijaviš tudi preko naše spletne strani. Prosimo, da skrbno odgovoriš na vprašanja v spletni prijavnici, še posebej pri podajanju svojega lastnega opisa in referenc. Dodaj še kontaktne podatke in priloži življenjepis.

Kako poteka izbor?

Komisija bo pregledala vse prispele in pravilno izpolnjene kandidature do 1. novembra 2015 ter izbrala posameznike, ki se bodo uvrstili v ožji izbor. Ti bodo povabljeni na srečanje, ki bo v začetku decembra 2015, kjer se bodo lahko predstavili in v kratkem družabnem delu družili s člani Združenja YES ter YES Juniorji preteklih generacij. Člane Združenja YES bomo po srečanju pozvali, da posredujejo priporočilo o kandidatih, ki so nanje naredili najboljši vtis in jih priporočajo v končni izbor. Komisija bo nato ponovno pregledala kandidature in na podlagi prijavnic in prejetih priporočil izbrala YES Juniorje naslednje, že 11. generacije.