YES Prekmurje 2016

21. 11. 2016

Petekli vikend smo se že peto leto zapored srečali v Prekmurju, kjer nas je gostila naša članica Nuša Pavlinjek in njihovo družinsko podjetje Roto. OPleg obiska Radgonske kleti smo imeli tudi dve delavnici o strategiji - osebni in podjetniški - ki sta ju vodila Borut del Fabbro in Jaka Levstek. Sobotni večer se je zaključil z veselim martinovanjem in s pričakovanjem srečanja v Prekmurju naslednje leto.

Konjak in cigare v klubu

08. 11. 2016

V torek, 8. novembra, smo v YES klubu uživali ob izbranih konjakih Martell in ob kubanskih cigarah Ramon Allones, obenem pa poslušali tudi izredno zanimivo predavanje o konjaku in o načinih njegovega uživanja. Cigare in konjak so pojem luksuza, hedonizma, znak, da življenje zajemamo s polno žlico. Kajenje cigar in uživanje konjaka je svojevrsten obred, zato je velikokrat zelo pomembna tudi dobra družba, ki je na našem srečanju ni manjkalo.

YES klub z Naro Petrovičem

20. 10. 2016

V klubu smo tokrat gostili Naro Petroviča pisatelja, predavatelja in mednarodno dejavnega moderatorja skupinskih procesov z lucidnim uvidom v medčlovesko dinamiko. Nara je med drugim mentor drzavnim timom za akcijo Ocistimo Svet, ki je bila zasnovana po zgledu akcije Očistimo Slovenijo. Pred kratkim je prišla v knjigarne njegova knjiga Človek - navodila za uporabo, o njem pa je bil posnet tudi film Nara Petrovič = človek, ki je bil premierno predvajan prejšnji mesec na festivalu slovenskega filma. Izjemno zanimiv razgovor je bil popestren tudi z delavnico o spoznavanju samega sebe.

YES Ženeva 2016

16. 10. 2016

Med 13. in 15. oktobrom je 30-članska delegacija Združenja YES obiskala Ženevo. Gostili so nas v Organizaciji združenih narodov in na Svetovnem gospodarskem forumu, s katerim tudi sicer sodelujemo. Čokolade smo se najedli v tovarni čokolade Favarger, v salonu Breguet pa so nas navdušili nad njihovimi urami. Na nekaterih smo pustili tudi svoj pečat, saj smo se z njihovimi mojstri lotili ročnega obdelovanja številčnic, ki bodo vključene v njihove ure.
Glede na to, da smo z WEF poglobili sodelovanje, se bomo v Ženevo nedvomno še vrnili.

Jesensko srečanje s Petrom Prevcem

27. 09. 2016

Na jesenskem srečanju Združenja YES smo gostili dva vrhunska športnika, dva slovenska skakalca: glavni gost dogodka je bil Peter Prevc, dobitnik velikega kristalnega globusa v lanski sezoni, Jernej Damjan pa se je izjemno izkazal v vlogi povezovalca dogodka. Oba gosta sta nam, eden z vprašanji, drugi z odgovori, podala izvrsten uvid v življenje vrhunskih športnikov. Po pogovoru smo se vsi lahko pomerili tudi v virtualnih skokih s planiške velikanke. Dogodek se je zaključil v izvrstnem ambientu terase hotela Blu Radisson Plaza v Ljubljani .

Arhiv novic >>>